1 EUR = 4.4098
1 USD = 4.1115
Senin
729 mmHg
2 m/s
4 000 de vârstnici au petrecut la Revelionul Pensionarilor

Friptură la tavă, sărmăluţe, vin din belşug, deserturi rafinate şi fructe pe alese. Aşa au fost întâmpinaţi cei peste 4.000 de pensionari, care au sărbătorit trecerea dinte ani la un complex hotelier din Tîrgu-Mureş. Cheful vârstnicilor a fost organizat de primărie, iar pentru meniu, bunicuţii au plătit o sumă modică de doar 10 lei de persoană.

Revelionul Pensionarilor

Bosquito şi Ovidiu Lipan Ţăndărică i-au încântat pe cei peste 4.000 de pensionari din Tîrgu-Mureş care au sărbătorit Revelionul la un complex hotelier din oraş. Piesele precum Mica Ţiganiadă sau Fată Verde i-au făcut pe bunicuţi să se distreze ca la prima tinereţe.

Mâncarea bună, muzica pe măsură şi voia bună au fost ingredientele unei seri de neuitat pentru pensionari, care şi-au dorit ca noul an să le aducă sănătate.

,,Sănătate, virtute şi energie. Suntem un pic mai în vârstă dar nu-i nicio problemă", a spus Doru.

,,Nu ştiu, aşteptăm să vedem. Ce v-aţi propus? Multe, multe. Sănătate", a spus Mihaela.

,,Să fiu sănătos, să fiu sănătos, nimic mai mult. Să fiu sănătos", a spus Constantin.

,,Să fim sănătoşi toţi să ajungem suta de ani", a spus Marcel.

Primarul oraşului, organizatorul petrecerii de Revelion pentru pensionari nu a ezitat să le arate bunicuţilor că nu se pricepe doar la administraţie ci şi la vals.

,,Mereu fac Revelionul şi o bucăţică din Revelion o fac cu ei. Se bucură tare mult, la fel cum mă bucur şi eu pentru  că asta înseamnă să te simţi utili.Au această mare şansă să fie buncii noştri", a declarat Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu Mureş.

Pe lângă mâncare şi băutură, pensionarii au avut parte şi de o tombolă cu premii, unde au putut câştiga aparatură electrocasnică. Pentru cheful de Anul Nou, vârstnicii au plătit doar 10 lei de persoană.

  • CELE MAI NOI
  • CELE MAI COMENTATE
  • CELE MAI CITITE
  • 3h
  • 24h
  • 7z
  • 30z
VĂ RECOMANDĂ
VĂ RECOMANDĂ